Våra samarbetspartners

Att vi har ett brett kontaktnät och flera samarbetspartners är en förutsättning för att vi skall kunna erbjuda dig en praktikplats som passar just dig.

Vi har bl.a ett projekt tillsammans med Kiessling Teknik AB, där deltagare från oss är med i hela processen och tillsammans med personal på företaget tar fram produkter, från idé till tillverkning och försäljning. En annan samarbetspartner är Erikshjälpen i Västra Frölunda, Göteborg där vi är med och är ett stöd för våra deltagare och tillsammans genomför olika arbetsuppgifter under dagen. Hos andra av våra samarbetspartners kommer vi på regelbundna besök och följer upp hur det går, tillsammans med dig som deltagare och din handledare på din arbetsplats.

Vi har även samarbeten för att främja friskvård och hälsa, där du kan delta enskilt eller i grupp tillsammans med oss och andra av våra deltagare. Att erbjuda dig förutsättningar att förändra just din situation, med stöd av oss men även av våra samarbetspartners som ställer upp med praktikplatser och är beredda att ge dig möjlighet att utvecklas på en arbetsplats, är några av flera viktiga steg framåt. För att du skall uppnå just dina mål.

Här nedanför kan du klicka dig vidare för att besöka några av alla våra samarbetspartners: